Bericht

Mooie opkomst netwerkbijeenkomst

Geplaatst op 22 april 2024, 10:20 uur
Illustration

ODIJK Op dinsdagavond 16 april vond weer een netwerkbijeenkomst BunnikSamen plaats. Ditmaal georganiseerd door Stichting Cultuurplatform Bunnik in de Schoudermantel.

Met een opkomst van 37 aanwezigen kijken de organisatoren tevreden terug op deze avond. Er waren o.a vertegenwoordigers van lokale vrijwilligersorganisaties aanwezig zoals Bunnik Beweegt, Krachtig Krommerijn, Cultuurplatform, Jongerenwerk, Kunstenhuis Idea, Huiskamer van Odijk, Huiskamer van Bunnik, Cursusproject, Senioren Activiteiten Bunnik/Welzijn Ouderen Odijk, Jeu de Boule vereniging Bunnik, Humanitas, Reinaerde, Welzijn Ouderen Werkhoven, QuaRijn. Ook waren de mantelzorg-ondersteuner en sociaal makelaar van Centrum voor Elkaar aanwezig. Net als wethouder Julie d’Hondt, een huisarts en nog een aantal geïnteresseerde inwoners.

INSPIRATIE Voorzitter van Stichting Cultuurplatform Els de Boom-Voorhorst heette iedereen welkom en gaf een presentatie over de activiteiten die het Cultuurplatform organiseert in gemeente Bunnik. Aansluitend werd verteld over het ontstaan van het burgerinitiatief BunnikSamen en over de structuur van het groeiende netwerk.

Verschillende initiatieven kregen het podium om nieuwe ontwikkelingen te delen. De avond werd afgesloten met veel gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, te ontmoeten, samenwerkingsideeën te bespreken en bij te praten.   

NETWERK BUNNIKSAMEN Het Netwerk BunnikSamen is een samenwerkingsverband van vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties, zorg en welzijn. Er is een coördinatiegroep die bestaat uit voorzitters van een aantal betrokken organisaties.

Het netwerk vindt het belangrijk dat iedereen in onze gemeenschap gelukkige en vitale keuzes kan maken en kan meedoen. Samen plezier hebben, iets voor anderen betekenen, letterlijk en figuurlijk in beweging zijn, meedoen, zinvol bezig zijn, geven levensvreugde en versterken de vitaliteit. Iedereen, individu of organisatie, die wil bijdragen aan deze missie, kan meedoen.

SAVE THE DATE De volgende netwerkbijeenkomst BunnikSamen gaat plaatsvinden op woensdag 26 juni in de avond in Odijk. Alle inwoners en professionals uit het maatschappelijk veld zijn dan van harte welkom. Meer informatie hierover volgt. 

Deel dit: